کمیته تحقیقات دانشجویی
۱۴۰۳/۲/۷
1399/04/25
برگزاري دوره آموزشي آنلاين اصول كار با حيوانات آزمايشگاهي
به اطلاع دانشجويان گرامي مي رساند:  با توجه به استانداردسازي كار با حيوانات آزمايشگاهي در كشور و لزوم ارتقاء بيش از پيش اخلاق در پژوهش‏ هاي حيواني، طي بخشنامه ارسال شده به تمامي دانشگاه ها/ دانشكده ها و مراكز علمي پژوهشي كشور، مقرر شده از اين پس تمامي افراد دخيل در نگهداري يا استفاده از حيوانات آزمايشگاهي، قبل از هرگونه كار با حيوانات، ملزم به گذراندن دوره آموزش اصول كار با حيوانات آزمايشگاهي (با محوريت اخلاق در پژوهش) باشند.

دوره آموزشي آنلاين اصول كار با حيوانات آزمايشگاهي با همكاري مؤسسه ملي توسعه تحقيقات علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران (نيماد) و كارگروه وزارتي اخلاق در پژوهش هاي زيست پزشكي تدوين شده است. در پايان هر بخش از دوره، آزمون آنلاين مربوطه برگزار مي شود كه در صورت موفقيت كاربر در آزمون، گواهي مورد تأييد كارگروه وزارتي اخلاق صادر مي ‌گردد.

از اين پس، گواهي پايان دوره فوق ‏الذكر يا ساير دوره‏ هاي مشابه (كه با كسب مجوز از كارگروه وزارتي اخلاق برگزار شده باشند) به عنوان يكي از شروط و مستندات الزامي جهت بررسي و تاييد پروپوزال‏ پژوهش هاي حيواني، توسط كارگروه كميته هاي اخلاق در پژوهش محسوب خواهد شد.

اطلاعات تماس ميزبان دوره آنلاين فوق ‏الذكر:

www.aveedme.com

info@aveedme.com

شماره تماس: 46106194(021)

واتس اپ: 09225330461 (سركار خانم مهران مهر)

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس: شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
كد پستي: 8815713471   تلفن: 33349508-038
دور نگار:            -038
 src@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/02/06
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.