کمیته تحقیقات دانشجویی
۱۴۰۳/۲/۱۵
1402/07/29
🔶️تورفناوری بازدید از نمایشگاه کسب و کار با حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.
#گزارش #تور فناوری
◻️همزمان با 28 مهر 1402 و آخرین روز از نمایشگاه کسب و کار در شهرکرد، تور بازدید از نمایشگاه کسب و کار توسط کمیته تحقیقات دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
🔘بیش از ده ها غرفه با موضوعات مختلفی همچون صنایع دستی، هوش مصنوعی، علوم پزشکی و...در این نمایشگاه میزبان علاقه مندان بودند، که در این میان آقای دکتر یاسین فدایی در غرفه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تعدادی از محصولات فناوری را به دانشجویان معرفی کردند.
🔹️شایان ذکر است که طی این بازدید، دانشجویان با مسیرهای ورود به حیطه کسب و کار نیز آشنا شدند.
🎙خبرنگار کمیته تحقیقات دانشجویی: زهرا کریمی
💠 روابط عمومی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
📞 شماره تماس کمیته: 33349508

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس: شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
كد پستي: 8815713471   تلفن: 33349508-038
دور نگار:            -038
 src@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/02/15
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.