کمیته تحقیقات دانشجویی
۱۴۰۳/۲/۱۵
1402/10/03
اولین جشنواره دانشجویی ایده برتر

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و همکاری صمیمانه همکاران محترم در دانشکده پزشکی بویژه جناب آقای دکتر صالحی دیروز دوم دی ماه 1402 ساعت 14 در محل آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامائی با حضور دانشجویان و داوران برگزار نمود.

در این جشنواره دانشجویان ایدههای پژوهشی و فناوری خود را برای حضار و داوران ارائه دادند.

ایده های برتر به انتخاب داوران جشنواره به شرح ذیل می باشد:

ایده اول برتر شهلا علوی

ایده دوم برتر سیمین دخت بابایی فر

ایده سوم برتر کامیار کوهی فایق

از عزیزان با اهدای لوح یادبود، تقدیر گردید.

همچنین از ایده های برتر اول تا سوم درخواست می شود جهت دریافت کارت هدیه خود به معاونت پژوهشی مراجعه فرمایند. (قبل از مراجعه هماهنگ بفرمایید @gholami_src)

در این جشنواره همچنین از افتخار آفرینی پژوهشگران برتر بند ک استعدادهای درخشان سال 1402، خانم سپیده طوسی زاده، آقای دکتر وحید رئیسی و خانم سارا همتی تقدیر شد.

به پاس زحمات دوستانی که در کنگره ها و رویدادهای علمی موفق به کسب مقام برتر شامل سخنران برتر و پوستر برتر شدند، لوح یادبود اهدا شد.

سرکار خانم شقایق جمشیدی، سخنران برتر در 24امین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور (بقیه الله)

جناب آقای ایرج برات پور، پوستر برتر در 24امین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور (بقیه الله)

سرکار خانم الهه سنجری، سخنران برتر در اولین کنگره دانشجویی پژوهش و فناوری دانشجویان شمال ایران و ششمین کنگره دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل

تماس با ما:

آدرس دفتر مرکزی کمیته:

شهرکرد، بلوار کاشانی، ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، ساختمان چهار طبقه، طبقه چهارم، معاونت تحقیقات فناوری، دفتر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی

شماره تماس کمیته 33349508

ایمیل کمیته:

SKUMS.SRC.2023@GMAIL.COM

لینک عضویت در کمیته: (اینجا کلیک کنید)

آدرس کانالهای اطلاع رسانی کمیته

ایتا: https://eitaa.com/skumsCsrc
تلگرام: https://t.me/skumsCsrc

یا بارکد را اسکن نمایید:

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس: شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
كد پستي: 8815713471   تلفن: 33349508-038
دور نگار:            -038
 src@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/02/15
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.