۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
1398/04/23 /Dorsapax//Data/Sub_7/File/Resize/farakhan1.JPG
فراخوان عضويت در هسته مركزي كميته تحقيقات دانشجويي دانشكده پزشكي

كميته تحقيقات دانشجويي جهت تشكيل هسته مركزي دانشكده پزشكي، از دانشجويان پزشكي فعال در زمينه پژوهش درخواست همكاري مي كند:

متقاضيان در صورت تمايل  براي ثبت نام درخواست و رزومه خود را به يكي از صورت هاي زير ارائه نمايند:

1-     تحويل حضوري مدارك ثبت نام به دفتر كميته تحقيقات واقع در ستاد دانشگاه، ساختمان دوم، معاونت تحقيقات و فناوري، دفتر كميته تحقيقات دانشجويي و يا به دفتر كميته تحقيقات واقع در كلينيك هاجر، جنب كتابخانه

2-     ارسال مدارك به رايانامه كميته تحقيقات به آدرس زير:

e-mail: srcskums2019@gmail.com

اطلاعات لازم جهت ارائه درخواست:

1-     نامه درخواست عضويت به همراه انگبزه از عضويت در هسته مركزي.

2-     رزومه پژوهشي بر اساس فرمي كه در زير آمده است. ( توجه كنيد كه اطلاعات فردي و ... حتما بايد كامل باشد تا وارد فرآيند بررسي شود.

توجه داشته باشيد كه متن درخواست جامع و در برگيرنده انگيزه و هدف از عضويت در هسته مركزي باشد

بعد از اتمام مهلت ثبت نام از افراد واجد شرايط  جهت مصاحبه حضوري دعوت به عمل مي آيد.

مهلت ثبت نام : 24  تا 30  تيرماه

براي دريافت فرم خام رزومه جهت ارسال درخواست اينجا كليك كنيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر به دفاتر كميته تحقيقات دانشجويي مراجعه كرده يا با شماره زير تماس بگيريد:

33349508 -038