۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
1400/01/22 https://src.skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
شرایط پذیرش مقاله به جای گزارش نهایی طرح های تحقیقاتی

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند:

"طبق مصوبات شورای پژوهشی دانشگاه، از ابتدای سال 1400 در صورتی که طرح تحقیقاتی منتج به انتشار مقاله/ مقالات متناسب با تعهدات مندرج در آیین نامه حمایت مالی از طرح های تحقیقاتی گردد، همان مقاله به عنوان گزارش پایان طرح تحقیقاتی پذیرفته و با مجری طرح تسویه حساب شود. این مقاله می بایست در برگیرنده کلیه اهداف پروپوزال باشد و درصورتیکه کلیه اهداف موجود در پروپوزال مصوب در مقاله منتشر نشده باشد، مجری موظف است گزارش کلیه نتایج حاصله را در قالب چکیده طرح به همراه مقاله مربوطه در سامانه پژوهشیار ارسال نماید.

بعنوان مثال: طبق آیین نامه حمایت مالی از طرح های تحقیقاتی، برای یک طرح تحقیقاتی با مبلغ صد میلیون ریال کسب حداقل  1/5 امتیاز پژوهشی طبق شاخص های مشخص شده در آیین نامه مذکور الزامی می باشد لذا انتشار یک مقاله با نمایه PubMed (1/5 امتیاز) از نتایج طرح مذکور (به عنوان نویسنده اول یا نویسنده مسئول) منطبق با کلیه اهداف پروپوزال به عنوان گزارش پایانی طرح قابل قبول می باشد"